Избранное сообщение

Победа!!! Shell eco-marathon 2016

Мы победили все обстоятельства!  И пусть это не победа в абсолютном зачёте Марафона, но это 100% победа над собой! Победа над обстоятельс...

пятница, 10 июня 2016 г.

Велика Ідея - Відправ Україну на Еко Марафон!

Кращий проект тижня!

Спільнокошт – краудфандинг в Україні


Спільнокошт – це твій вклад в розвиток сильного і відкритого суспільства, де ти можеш зібрати гроші на проект. Знайди стартовий капітал для соціального бізнесу, гроші на розробку винаходу, зйомку фільму та інше. Стань співзасновником добрих справ – підтримай коштами кращі проекти



575 км на 1 л палива - Українці готові змагатись зі світом в сфері енергоефективності. Харківські інженери хочуть протестувати найновітніші технології паливної економічності на міжнародних змаганнях.

ІСТОРІЯ

Всім привіт! Ми команда харківських інженерів і ми створили автомобіль, який може проїхати на 1 літрі бензину 575 км. Це не помилка! 575 км на одному літрі. Це приблизно відстань від Києва до Харкова або Івано-Франківська.
Для таких, як ми, є міжнародні змагання з енергоефективності- Шелл Екомарафон і ми єдині хто представляє Україну на таких змаганнях!
Цього року змагання проводять у Великобританії і нам не вистачає грошей на участь. Ми сподіваємось, що українці допоможуть нам представити Україну серед 250 команд зі всієї Європи і показати, що ми не пасемо задніх в сфері енергоефективних технологій.

ЩО ТАКЕ ХАДІ 34

ХАДІ 34 - це унікальний прототип енергетично ефективного автомобіля, що було розроблено та побудовано студентами Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. ХАДІ 34 визнано найенергоефективнішим автомобілем та занесено до Книги Рекордів України з результатом 570 км на 1 л палива. Існуючий рекорд ХАДІ 34 - 575 км на 1 л палива і ми збираємося його покращити.
Метою проекту є підготовка висококласних прогресивних інженерів у сфері машинобудування, які стурбовані питанням сталого розвитку та енергоефективності.
ЛСА ХАДІ – це унікальна в Україні платформа науково-технічної освіти інженерів машинобудування на базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

 ПРО ЗМАГАННЯ

Екомарафон Шелл – це велика освітня ініціатива, яка спонукає молодих інженерів по всьому світі розробляти, будувати та випробувати найефективніші технології в машинобудуванні.



Участь у Шелл Екомарафон - це можливість представити Україну на міжнародних змаганнях з енергоефективності, протестувати на професійній трасі наші технології, поспілкуватися з колегами і поставити новий рекорд!



Кошти зібрані завдяки Спільнокошту, підуть виключно на витрати пов’язані з транспортуванням команди та автомобіля. А також на забезпечення базових умов під час перебування на змаганнях (проживання в наметовому містечку та самостійне приготування їжі).



Витрати пов’язані з оформленням документів учасники команди несуть самостійно.



2 комментария:

khadi34 комментирует...

Благодарим Ярослава Иванишина, за подготовленный видеоматериал!

khadi34 комментирует...

Выражаем благодарность Алине Середе за помощь в оформлении страницы проекта на «Спільнокоште»!!!

Популярные сообщения