Избранное сообщение

Победа!!! Shell eco-marathon 2016

Мы победили все обстоятельства!  И пусть это не победа в абсолютном зачёте Марафона, но это 100% победа над собой! Победа над обстоятельс...

пятница, 6 сентября 2013 г.

V МІЖНАРОДНОМУ ЕКОНОМІЧНОМУ ФОРУМІ «ІННОВАЦІЇ. ІНВЕСТИЦІЇ. ХАРКІВСЬКІ ІНІЦІАТИВИ!»

 
У Харкові у готелі «Superior Hotel» розпочав роботу V Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!». У ньому беруть участь голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, його перший заступник Олена Олешко, голова облдержадміністрації Михайло Добкін, міський голова Геннадій Кернес, провідні експерти у галузі інвестицій та інновацій, бізнесмени, керівники консалтингових компаній, представники дипломатичних місій 13 країн: Албанії, Азербайджану, Вірменії, Білорусі, В'єтнаму, Грузії, Індонезії, Канади, Росії, Польщі, США, Туреччини, Чехії. Спеціальний гість форуму - ідеолог польських економічних реформ Лєшек Бальцерович.
 
    З метою ознайомлення широкої громадськості з результатами виступу команди, історією створення автомобіля «ХАДИ 34» та досягненнями команди «ЛСА ХАДИ АИС» під час участі у «Shell eco-marathon» компанія «Shell» запросила представників команди та автомобіль «ХАДИ 34» прийняти участь у V Міжнародному економічному форумі «ІННОВАЦІЇ. ІНВЕСТИЦІЇ. ХАРКІВСЬКИ ІНІЦІАТИВИ!».

«ХАДИ 34» зайняв своє місце в експозиції компанії «Shell», яка розповідала про:


       «Шелл» – це світова група енергетичних і нафтохімічних компаній, де працює близько 90 000 співробітників більш ніж як у 80 країнах світу. «Шелл» допомагає задовольнити зростаючу світову потребу в енергоносіях з урахуванням економічної доцільності, соціальної відповідальності та відповідно до вимог захисту навколишнього середовища.

«Шелл» в Україні

     «Шелл» присутня в Україні з 1992 року і проводить свою діяльність за напрямками розвідки і видобутку вуглеводнів, поставок природного газу, реалізації паливно-мастильних матеріалів та експлуатації мережі АЗС.
    В українських компаніях «Шелл» працює понад 2000 працівників. Окрім профільної діяльності, «Шелл» підтримує соціальні проекти, наприклад, з підвищення безпеки поведінки дітей на дорогах та профілактики поширення ВІЛ/СНІД.


«Шелл» у Харківській області

- Перша пошукова свердловина Біляївська – 400 в рамках спільної діяльності з ПАТ «Укргазвидобування» з жовтня 2012 року працює поблизу села Веселе в Первомайському районі Харківської області.

- У червні 2013 року розпочато будівництво майданчика для буріння другої свердловини Ново-Мечебилівська – 100 в Близнюківському районі Харківської області.

- У Харківській області частково Знаходиться Юзівська ділянка, щодо якої між компаніями «Шелл», «Надра Юзівська» та Урядом України була підписана угода про розподіл продукції на розвідку, розробку та видобуток вуглеводнів.

- Харківська обласна організаці Всеукраїнської екологічної ліги залучена до проведення оцінки екологічного стану Юзівської ділянки.

- В області працює 11 АЗС під брендом «Шелл».

- У Харкові розташований філіал одного з офіційних вистриб’юторів паливно – мастильних матеріалів «Шелл».

- Перша і єдина українська команда-учасниця «ЛСА ХАДИ АИС», що бере участь у міжнародному змаганні з пошуку інноваційних та енергоефективних рішень Shell Eco-marathon Europe, створена на базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

- У рамках виконання програми соціальних інвестицій за проектом спільної діяльності з ПАТ "Укргазвидобування" компанія виділила 400 000 гривень на ремонт системи опалення в приміщенні школи. Школа знаходиться на території сільради, де буде розміщена пошукова свердловина Ново-Мечебилівська-100.


 
 

Узнайте больше:


IV Международный экономический форум «Инновации. Инвестиции. Харьковские инициативы!»

Акції на заправках Shell у Харкові


Г.Тайлі виступив на Харківському форумі 2012
Один из фото отчетов с форума 2012

"ХАДИ 34" на выставке «Дни британского бизнеса в Украине»
Прийдите и увидьте собственными глазами!!!
Выставка "Энергия и энергетика"

Комментариев нет:

Популярные сообщения