Избранное сообщение

Победа!!! Shell eco-marathon 2016

Мы победили все обстоятельства!  И пусть это не победа в абсолютном зачёте Марафона, но это 100% победа над собой! Победа над обстоятельс...

пятница, 27 апреля 2012 г.

Весенний автопробег ХНАДУ 2012



С 24 по 27 апреля состоялся автопробег ХНАДУ 2012! Маршрут : г. Харков – г. Красноград – г. Лозовая – г. Балаклея – г. Изюм – г. Чугуев – г.Харков.


Традиционно во время автопробега перед школьниками выступала Юлия Городиская с рассказом о проекте «Shell eco-marathon» и самом энергоэффективном автомобиле Украины «ХАДИ 34», о вопросах безопасности и разумного отношения к производству и потреблению энергии которые главенствуют в этом международном молодежном соревновании.

Смотрите фотоотчет о пятом автопробеге ХНАДУ 



   По результатам автопробега активисты движения собрались в харьковской телестудии, что бы рассказать о своих наблюдениях и достижениях.

и вторая часть...

Смотрите также:

3 комментария:

khadi34 комментирует...

Выражаем свою искреннюю благодарность Татьяне Томавне Токмиленко за распространение идей экомарафона в широкие массы!

Анонимный комментирует...

Молодь за безпеку дорожнього руху!


26 жовтня 2012 р. з нагоди святкування Дня Автомобіліста та межах студентської ініціативи «Автопробіг ХНАДУ «Безпека українського майбутнього» планується проведення акції:
11-00 Агітаційний проїзд колони автомобілів по маршруту ХНАДУ - вул. Петровського – вул. Сумська – вул. Дерев’янко – пр. Леніна – майдан Свободи;
12-00, майдан Свободи, проведення вуличної акції "Молодь за безпеку дорожнього руху".
Метою акції є привернення уваги громадськості до проблем безпеки дорожнього руху та презентація самого енергоефективного автомобіля Україна (занесений в книгу рекордів України під номером № 33/02-02384), розробленого студентами ХНАДУ.
Актуальність проблеми. Дорожньо-транспортний травматизм є причиною смерті номер один у світі серед молоді у віці від 15 до 25 років.Україна посідає четверте місце серед 49 країн Європейського регіону за смертністю в результаті ДТП. Смертність у ДТП і травматизм стають однією з ключових проблем розвитку нашої країни. Щорічно внаслідок ДТП в Україні гине близько 5 тис. осіб і близько 40 тис. отримують важкі травми. Згідно зі статистикою, кожен третій загиблий - молода людина до 29 років.

Запрошуємо взяти участь у наших заходах.



Керівник автопробігів ХНАДУ:
Тетяна Токмиленко
+38 097-4542724
tetyana@tokmylenko.com

Анонимный комментирует...

26.10.12 на пл. Свободи (пішохідна зона обмежена вул. Сумською і пам’ятником Леніну) з нагоди святкування Дня Автомобіліста та в межах студентської ініціативи «Автопробіг ХНАДУ «Безпека українського майбутнього» відбудеться акція «Молодь за безпеку дорожнього руху». Метою акції є привернення уваги громадськості до проблем безпеки дорожнього руху, та презентація Лабораторії Швидкісних Автомобілів (ЛША) ХНАДУ, самого енергоефективного автомобіля Україна (занесений в книгу рекордів України під номером № 33/02-02384), розробленого студентами ХНАДУ.
Дорожньо-транспортний травматизм є причиною смерті номер один у світі серед молоді у віці від 15 до 25 років. Україна посідає четверте місце серед 49 країн Європейського регіону за смертністю в результаті ДТП. Смертність у ДТП і травматизм стають однією з ключових проблем розвитку нашої країни. Щорічно внаслідок ДТП в Україні гине близько 5 тис. осіб і близько 40 тис. отримують важкі травми. Згідно зі статистикою, кожен третій загиблий - молода людина до 29 років.
В ході акції буде проводитись спілкування з пересічними громадянами, насамперед дітьми та молоддю; роздавання агітаційних листівок, розповідь про ХАДІ-34 та сучасні безпечні автомобілі, тест-драйв.
Збір учасників – 11:30.
Початок акції - 12:00.
Кінець акції – 13:30.
Очікувана кількість учасників: 15 автомобілів, близько 100 людей.

Контактні особи:
Крюков Олександр
(Харківська область, м. Люботин, вул. Караванська 81, т. 0679239026)
Токмиленко Т.Т
(м. Харків, пр. Гагаріна, 312, кВ. 24. т. 0974542724)

Популярные сообщения