Избранное сообщение

Победа!!! Shell eco-marathon 2016

Мы победили все обстоятельства!  И пусть это не победа в абсолютном зачёте Марафона, но это 100% победа над собой! Победа над обстоятельс...

понедельник, 5 августа 2013 г.

Акції на заправках Shell у Харкові

6 серпня, вул. Героїв Труда, 10;
7 серпня, вул.Морозова, 1Б;
8 серпня, вул. Наріманова, 42;
9 серпня, проспект Гагаріна, 49.


УКРАЇНСЬКА КОМАНДА «ЛША ХАДІ АІС» БЕРЕ УЧАСТЬ У "SHELL ECO-MARATHON"

В 2013 році перша і єдина українська команда «ЛША ХАДІ АІС» уже втретє взяла участь у Shell Eco-marathon та показала результат 457,5 км на одному літрі пального* (бензин). Команда складається з студентів Лабораторії Швидкісних Автомобілей Харківського національного автомобільно-дорожнього університету (ХНАДУ). 
Дізнайтеся більше на:
Раніше команда ЛША вже брала участь у Shell Eco-marathon в 2010 і 2011 роках. Рекорд українців - 575 км на 1 літрі пального*, що дорівнює відстані між Києвом та Івано-Франківськом.
Автомобіль команди «ХАДІ 34» має розміри 2,9м х 0,9 м х 0,7 м, важить 43 кг та вміщає одного пілота. Максимальна швидкість – 60 км/год. Дізнайтеся більше на: www.shell.ua/environmentsociety/eco-marathon.html

ЩО ТАКЕ SHELL ECO-MARATHON?

Shell Eco-marathon – міжнародний освітній проект, метою якого є пошук інноваційних та енергетично ефективних рішень. У рамках проекту студентські команди проектують, створюють і випробовують інноваційні конструкції автомобілів і двигунів. При цьому перед ними стоїть завдання  проїхати найбільшу відстань, використовуючи найменшу кількість енергії. В унікальному конкурсі на найбільш енергоефективний автомобіль щорічно змагаються близько 200 команд з 3000 студентів з усієї Європи. Спроектовані для Shell Eco-marathon автомобілі використовують різноманітні джерела енергії, серед яких як звичні дизельне пальне та бензин, так і альтернативні джерела енергії – енергія сонця, електроенергія, водень, етанол, біопаливо тощо.

Під час змагань кожен автомобіль-учасник має проїхати 10 кілтреку з середньою швидкістю приблизно 25 км/год, витративши на це максимум 39 хв. Після цього журі визначає обсяг витраченого під час поїздки пального та підраховує кількість кілометрів, які цей автомобіль міг би проїхати на одному літрі пального за такого споживання енергії.

Дізнайтеся більше на:


ЧОМУ «ШЕЛЛ» ПРОВОДИТЬ SHELL ECO-MARATHON?

Питання сталої мобільності, тобто ефективного використання енергії для забезпечення потреб людства у пересуванні, давно хвилює компанію «Шелл». Проект Shell Eco-marathon заохочує дискусії щодо майбутнього мобільності і надихає молодих інженерів розширювати бар’єри ефективності палива. Команди шукають рішення того, як зробити транспорт більш економічним, одночасно зменшуючи вплив на навколишнє середовище.

Про «Шелл»

«Шелл» - це світова група енергетичних і нафтохімічних компаній, де працює близько 90 000 співробітників у більш як 80 країнах світу. «Шелл» присутня в Україні з 1992 року і провадить свою діяльність за напрямками розвідки і видобутку вуглеводнів, поставок природного газу, реалізації паливно-мастильних матеріалів та експлуатації мережі АЗС. Окрім профільної діяльності, «Шелл» підтримує соціальні проекти, наприклад, з підвищення безпеки поведінки дітей на дорогах та профілактики поширення ВІЛ / СНІД.
Дізнайтеся більше на:


Комментариев нет:

Популярные сообщения