Избранное сообщение

Победа!!! Shell eco-marathon 2016

Мы победили все обстоятельства!  И пусть это не победа в абсолютном зачёте Марафона, но это 100% победа над собой! Победа над обстоятельс...

понедельник, 7 апреля 2014 г.

ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ !

Звертаємось до Вас із проханням максимально можливо сприяти проведенню акції з прибирання  12 квітня 2014 року  та залучили якомога більше громад Харківщини до акції.
Що треба зробити? Обрати координатора від населеного пункту, зайти на сайт організаціїhttp://letsdoit.org.ua/ та зареєструватися як учасник. 
Команда організації буде робити усе можливе, аби забезпечити необхідним приладдям проведення акції — перчатки та пакети для сміття.
Цього року ми робимо акцент на екофестивалі: після суботника передбачається організація відпочинку, концерту, флеш-мобів, конкурсів та інших подібних заходів.

Всеукраїнська громадська організації «Зробимо Україну чистою!» - учасник загальносвітового руху “Let’s do it, world”, що об’єднує понад 8,5 мільйонів людей в 108 державах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні, далі – «ЗУЧ» - проводить соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій 12 квітня 2014 року. 

Метою акції є виховання відповідального ставлення громадян до довкілля шляхом безпосереднього долучення місцевих громад до прибирання своїх міст та селищ. 

Мета акції Харківщини — зайняти перше місце за кількістю учасників та прибраних місць, довести не словом, а справою — “Харківщина — чистий регіон!”. Головними напрямками акції є еко-виховання, благоустрій та правильне поводження з відходами.
Три роки поспіль кількість учасників акції подвоюється. Так, у 2011 році до акції долучилося 22 000 волонтерів, у 2012 р. - понад 51 000, а у 2013 р. на прибирання вийшло вже 140 000 чоловік із 374 міст по всім регіонам України. У 2014 р. ми плануємо залучити понад 250 000 учасників із усіх регіонів України.

Запорукою якісного результату ми вбачаємо конструктивний діалог між громадською організацією та органами державної влади.

Ваша підтримка надасть змогу провести Всеукраїнську акцію «Зробимо Україну чистою! 2014» на високоякісному рівні та зробити вагомий внесок у виховання дбайливого ставлення громадян до довкілля та розвиток волонтерського руху в Україні. А також посісти першість в Україні ще за одним показником — екологічно комфортний для проживання регіон!

Приєднуйтесь!

Інформація взята з: http://www.oblrada.kharkov.ua/  фото команди.

Представник нашої команди Олена Токмиленко взяла активну участь у акції, працюючи координатором точки "Кітлярчій яр"


Комментариев нет:

Популярные сообщения