Избранное сообщение

Победа!!! Shell eco-marathon 2016

Мы победили все обстоятельства!  И пусть это не победа в абсолютном зачёте Марафона, но это 100% победа над собой! Победа над обстоятельс...

среда, 27 августа 2014 г.

Greencubator TeslaCamp - презентація "ХАДИ 34"

Відвідай презентацію команди "ЛСА ХАДИ АИС" яка створила найбільш енергоефективний автомобіль України - "ХАДИ 34", який здатен подолати 575 км. всього на одному літрі пального! Презентація відбудеться  29 серпня з 18-30 до 20-00 в рамках міжнародного форма енергетичних інновацій Tesla Camp. Подiя вiдбудеться на березі річки Десна біля селища Осещина, що на Київщині.


Greencubator TeslaCamp — це марафон новаторських ідей і фестиваль енергетичних та соціальних інновацій, покликаний акумулювати знання українських і міжнародних енергохакерів, які роблять енергетику доступною, розумною та дружньою для людей і планети.
Хакатон має на меті стимулювати пошук прогресивних рішень у сфері зеленої енергетики, енергоефективності та сталого розвитку: технологій, бізнес-моделей, соціальних інновацій. У контексті агресії проти України TeslaCamp зверне особливу увагу на питання енергетичної безпеки країни, боротьби проти енергетичної диктатури та забезпечення енергетичних потреб її оборонно-промислового комплексу.
На три дні Greencubator TeslaCamp розгорне енергетичне містечко, яке повністю живитиметься від «зеленої» енергії та надасть усе потрібне для роботи команд «енергетичних хакерів» — розробників нових енергетичних рішень на стику енергетики, IT, урбаністики, транспорту, робототехніки, соціальних мереж.
Менторами хакатону виступлять досвідчені представники українських і міжнародних ініціатив у сфері «розумної» енергетики, стартапів, профільних інвестиційних фондів, які надихнуть молодь та підсилять креативний вектор подiї.
Крім менторських сесій, у перший день TeslaCamp відбудеться дискусійна панель «Боротьба з енергетичною диктатурою», присвячена військовим, геополітичним та економічним вимірам енергетичної безпеки України та світу. Учасниками дискусії стануть цікаві й професійні доповідачі.
Тематиці розкриття людського енергетичного потенціалу у подоланні надзвичайних викликів присвячена сесія другого дня Greencubator TeslaCamp 2014. У Human Energy Project братимуть участь спортсмени, підприємці, митці, які своїми неймовірними життєвими успіхами демонструють, що для цілеспрямованної людини не існує недосяжних висот.
Також у рамках заходу відбудеться демонстрація енергетичних цікавинок і розробок винахідників, парад електромобілів та дитяча програма EnergyKids.
«Вихід людства на нові горизонти неможливий без переосмислення енергетики. Для України ця теза є актуальною як ніколи. Активний розвиток енергетичних інновацій — це не лише шлях до енергонезалежності та модернізації країни, а й активна участь у конкуренції за нові ринки. Ми прагнемо, щоб Україна стала одним зі світових центрів енергетичних інновацій, Кремнієвою долиною розумної енергетики», — зазначає співзасновник Greencubator, один з організаторів хакатону TeslaCamp Роман Зінченко.


Продаж квитків на Tesla Camp 2014 в інтернеті починається 4 серпня. Слідкуйте за оновленням інформації щодо продажу квитків на офіційній сторінці Greencubator у Facebook: facebook.com/greencubator
Купити квиток: http://teslacamp.ticketforevent.com/uk/
Купити квиток оффлайнFREUD HOUSE cafe art club

Як дістатися:
GPS-координати +50° 33′ 1.18″, +30° 33′ 16.75″
Є кілька варіантів, як доїхати: автобусом, власним автомобілем, велосипедом. Отже:
Проїзд автобусом
Організатори забезпечують трансфер автобусом від ст.метро “Героїв Дніпра”. На зупинці, звідки відходять марштурні автобуси до Вишгороду. Поряд з універмагом “Абсолют”. Орієнтуйтеся на прапор TeslaCamp!
Збір 29 серпня о 9:30, від’їзд о 10:00. Проїзд для зареєстрованих учасників кемпу безкоштовний.
Контактні особи: Павло Перхун + 38 093 854 07 54
Ілля Лузан +38 066 080 43 07
Проїзд автомобілем
Проїзд автомобілем до місця події – доволі простий.

Потрібно:
1.       Доїхати до Вишгорода
2.       Переїхати через греблю Київської ГЕС (ліворуч буде Київське Море)
3.       Після греблі – їхати прямо, не повертати ліворуч
4.       Проїхати міст через відвідний канал Київської ГЕС
5.       Звернути праворуч після знаку “Осещина”. Орієнтир для повороту – газозаправна станція із вітряком
6.       Проїхати крізь всю Осещину (в місцевих жителів, якщо заблукаєте, питайте напрямок “на луг”)
7.       Виїхати на поле, на ньому орієнтуватись на вишку висотою 20 метрів. На березі Десни вона буде одна :)

Велосипедом
Ми особливо вітаємо тих, хто добиратиметься до TeslaCamp на власній енергії, на найбільш екологічному виді транспорту!

Як би хто не їхав – чекаємо всіх під Осещиною, на місці, “освяченому” альтернативною енергетикою і зарядженому прогресивними думками і новими ідеями, яке прийняло вже не один EnergyCamp!

Комментариев нет:

Популярные сообщения