Избранное сообщение

Победа!!! Shell eco-marathon 2016

Мы победили все обстоятельства!  И пусть это не победа в абсолютном зачёте Марафона, но это 100% победа над собой! Победа над обстоятельс...

пятница, 22 июля 2016 г.

Подяка не байдужим українцям!



Директору ДП АПК «УКРАГРОСТАР»
Ахтирец Галині Іванівні
Шановна Галино Іванівно!

Ректорат Харківського національного автомобільно-дорожнього університету висловлює Вам свою повагу та подяку за Вашу підтримку прагнення молодих вчених займатися проблемами екології та енергоефективності. Адже саме команда студентів та працівників ХНАДУ «ЛСА ХАДИ» є єдиним представником України та країн СНД, що приймала участь у міжнародних студентських змаганнях «Shell eco-marathon» 2010 - 2016 років. Автомобіль «ХАДИ 34», побудований силами команди ентузіастів лабораторій швидкісних автомобілів, продемонстрував гідні результати та потенціал до їх покращення.

Ми впевнені, що завдяки Вашій допомозі перша українська команда екомарафону «ЛСА ХАДИ» матиме можливість підготуватися до участі у змаганні «Shell eco-marathon 2017».

Колектив лабораторії швидкісних автомобілів ХНАДУ сердечно дякує Вам за підтримку та гарантує цільове використання отриманих коштів.

З повагою,

Ректор                                                                                                          Туренко А.М.



2 комментария:

Анонимный комментирует...

Шановна Галино Іванівно!

Ректорат Харківського національного автомобільно-дорожнього університету звертається до Вас з проханням надати благодійну допомогу, спрямовану на розвиток матеріально-технічної бази Лабораторії Швидкісних Автомобілів (ЛША).

Починаючи з 2010 року команда нашого університету - «ЛША ХАДІ» є єдиним представником України у всесвітньому змаганні з економії палива «Shell eco-marathon».


У 2016 році в Лондоні з 225 команд, що представляють 23 країни світу, українська команда була удостоєна почесної нагороди - «За кращий командний дух і волю до перемоги»!

Для участі в змаганні колективом лабораторії був створений спеціальний еко-автомобіль, здатний подолати 575 км. всього на одному літрі палива. Студенти ХНАДУ і колектив ЛША постійно зайняті модернізацією автомобіля, проектують нові вузли і агрегати, працюють над проектом нового, більш досконалого еко-автомобіля.

Підготовка команди, транспортування і участь в міжнародному змаганні, є дуже складним і витратним заходом, фінансування якого українськими бюджетним вищим навчальним закладом без сторонньої допомоги є майже неможливим. У зв’язку з цим колектив ЛША запрошує всіх небайдужих до української технічної освіти фінансово долучитися до нашого проекту.

Запрошуємо Вас прийняти участь в нашому проекті!

З повагою,
Ректор Туренко А.М.

khadi34 комментирует...

Ужасная новость ожидала нас по возращению из отпуска.
После страшной болезни Галина Ивановна покинула этот мир.

Как выяснилось уже потом, уже зная о своём уходе, этот мужественный человек,принял решение помочь студентам ХАДИ, того самого ВУЗа, в котором училась и сама, и перечислила средства на развитие эко-команды.

От лица коллектива ХНАДУ, соболезнуем родным и близким.
http://www.auu.org.ua/uk/publications/web/185/

Популярные сообщения