Избранное сообщение

Победа!!! Shell eco-marathon 2016

Мы победили все обстоятельства!  И пусть это не победа в абсолютном зачёте Марафона, но это 100% победа над собой! Победа над обстоятельс...

суббота, 18 октября 2014 г.

День відкритих дверей ХНАДУ

Профорієнтація
  

Традиційно двічі на рік (восени та навесні) наш університет збирає у своїх стінах потенційних абітурієнтів. От і цього разу професійно-технічної та доуніверситетської підготовки разом з приймальною комісією провели День відкритих дверей із залученням усіх факультетів.


Абітуруєнти мають нагоду ознайомитися з умовами прийому до нашого університету, його структурою, факультетами, відділами і підрозділами та поспілкуватися з деканами факультетів денної форми навчання прибули майже 500 абітурієнтів із Харкова, Харківської, Дніпропетровської, Сумської, Донецької, Луганської, Полтавської областей.


Вже на підході до університету потенційні абітурієнти заповнили увесь майданчик, зацікавлено розглядаючи гоночні автомобілі нашої славнозвісної ЛША, виставлені біля красуні-ялинки, а в холі, де проходила презентація факультетів, старшокласників було ще більше. У внутрішньому дворику їхній увазі був представлений гібридний автомобіль, розроблений ученими факультету мехатроніки транспортних засобів.


Під час офіційної частини, яку відкрив заступник ректора С.Я. Ходирєв, відповідальний секретар приймальної комісії С.О. Бугаєвський детально розповів майбутнім абітурієнтам про умови вступу до ХНАДУ. Крім того, для них були проведені цікаві екскурсії по університету та в лабораторії швидкісних автомобілів, де побувала майже третина присутніх.


Декани факультетів денної форми навчання під час бесід з абітурієнтами та їх батьками відповіли на їхні численні запитання, а організатори презентували старшокласникам рекламні проспекти факультетів, газету «Автодорожник», буклети ХНАДУ, інші інформаційно-агітаційні матеріали.


Отож, щоб стати студентом ХНАДУ, потенційним абітурієнтам залишається здолати усі освітні бар’єри та успішно впоратися із зовнішнім незалежним тестуванням. 

Ольга Овод
За матеріалами газети  «Автодорожник»

С НАМИ ВСЕГДА ИНТЕРЕСНО!


 ПоСтупайте в ХНАДУ!


СМОТРИТЕ ТАКЖЕ:



Комментариев нет:

Популярные сообщения